Home

 

Domstad Klussenbedrijf

BOUWT- REPAREERT-RENOVEERT-INSTALLEERT


De Dom
Allround klussenbedrijf Domstad bouwt, repareert, renoveert en installeert onder de flanken van de Dom. Van boor- of schilderklus tot complete badkamerrenovatie of aanbouw van dakkapel. Van kleine opdracht tot langdurig en complex bouwproject. Voor Domstad Klussenbedrijf is geen klus een karwei. Heeft u een woning of bedrijfspand in Utrecht of omstreken en zoekt u een betrouwbaar klusbedrijf? Wij staan voor u klaar!


De Molen
Hans Molenaar runt Domstad Klussenbedrijf. Ieder bouwvraagstuk dat zijn molen ingaat komt er verfijnd uit, zoals het hoort! Hans wordt ook wel de slimme klusser rondom de Dom genoemd.´Eerst denken, dan doen´ is zijn motto. Een solide plan hoort bij zijn aanpak. Afhankelijk van de opdracht zet hij specialisten uit zijn team van professionals in. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste vakman en het beste resultaat.

Domstad Klussenbedrijf lid van VLOK, de branchevereniging voor klusbedrijven die vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service bieden.

De Haas
Vertrouwd, solide & nadenkend. Domstad Klussenbedrijf is als de bronzen haas op de Neude. Met die grote oren kunnen we goed naar uw wensen luisteren. We denken met u mee, overleggen en gaan dan pas aan de slag. Beunhazen, daar doen we niet aan. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. We zeggen wat we doen. En doen wat we zeggen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Klussen
• Het bouwen/afbouwen van keukens, badkamers en algemene ruimten
• Het plaatsen van elektrische installaties
• Loodgieterwerk (waterleidingen en afvoeren)
• Schilderen
• Betegelen van vloeren en/of wanden
• Timmeren
• Dakbedekking

Uw tevredenheid is onze grootste klus!

Kijk voor de meest voorkomende vragen op de pagina vraag en antwoord.

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag van u. Kijkt u voor onze contactgegevens op de pagina contact.contact.